A Hunter megalkotta az érintésmentes ellenőrző rendszert

A Hunter Engineering bemutatta legújabb járműszerviz -innovációját, a Quick Check Drive rendszert, ami egy érintés nélküli ellenőrző rendszer. Azonnali leolvasást biztosít, és nem igényel emberi közreműködést.

Mindegyik Quick Check Drive egység négy kamerával és 16 lézerérzékelővel van felszerelve, amelyek a jármű kerekeit pásztázzák, amint elhaladnak mellette.  A rendszer 3-5 másodpercenként képes átvizsgálni egy járművet.

Hunter
Hunter rendszer – fotó: TotalTool

Az irányítási ellenőrző rendszer másodpercek alatt képes mérni a dőlést, mindeközben pedig pontosságot és megismételhetőséget biztosít minden vizsgált jármű számára.

A Quick Check Drive járműazonosító rendszert is tartalmaz, amely rögzíti az első és a hátsó rendszámtáblákat a járműveken. Ez az azonosító rendszer automatikusan biztosítja a rendszámtábla-VIN átalakítást, miközben egyidejűleg meghatározza a legtöbb jármű OEM-specifikációját.

Hunter szerint a közúti járművek közel 60% -a igazításra szorul. Az abroncsok és futóművek beállítása a legjövedelmezőbb szolgáltatás a kereskedésekben és a szervizhelyiségekben. A Quick Check Drive segítségével a járműtulajdonosok maximalizálhatják a gumiabroncsok élettartamát az eltérések kijavításával.

A Hunter újra definiálja a gumiabroncsok profilmélység mérését. Összefoglalva a járművezetőnek elegendő csak átgurulni az ellenőrző rendszeren, ahol a lézerek elvégzik a térbeli teljes képalkotást a hibák felfedezéséhez.

Az Abroncs Kereskedőház Magyarországon elsőként mutatja be ezt a forradalmian új rendszert.

Jöjjön el 2021.augusztus 27-29.-én az AMTS-re és tesztelje le velünk a Hunter-t! A kiállításon a rendszer funkciói közül a profilmélység mérés lesz elérhető.

További érdekességek az idei AMTS-ről az alábbi cikkünkben.

Toyo Tires tuning autók az AMTS 2021-en

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!