Termékinnováció: Toyo Tires Observe S944

Maximális biztonság és kiváló vezetési élmény a téli szezonban

A Toyo Tires bemutatja az új Observe S944-et. Az innovatív gumiabroncs ötvözi a maximális biztonságot a sportos vezetési élménnyel. A Toyo gumiabroncsa tökéletes azok számára, akiknek télen a biztonság az első.

Néhány gumiabroncs különösen magas biztonságot garantál, néhány gumiabroncs különleges vezetési élményt ígér, és néhány gumiabroncs különösen tartós. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy vannak olyan gumiabroncsok is, amelyek mind a három tulajdonságot ötvözik. A Toyo Tires bemutatja a téli termékinnovációt, az Observe S944 -t, amely az új lenyűgöző Nano Balance technológiával készült. A vadonatúj anyagok, a felépítés és az összetétel együttesen biztonságos és kényelmes vezetést kínálnak, amely ugyanolyan élvezhető még a hideg idő beköszöntével is.


https://www.toyotires.eu/tire/pattern/observe-s944

 Az új futófelület mintázat az iránymintából, a tapadólemezekből, az összekapcsolt tömbökből és a hatékony változó lamellaszögekből áll.

A Toyo új terméke ezentúl összesen kilenc szabványos méretben lesz elérhető Magyarországon.

„Büszkék vagyunk arra, hogy bemutathatjuk ezt a kivételes gumiabroncsot” – magyarázza Mike Rignall, a Toyo Tires európai marketing menedzsere. „Fejlesztőinknek sikerült kifejleszteni a biztonság, a vezetési élvezet és a tartósság tökéletes kombinációját. Biztosak vagyunk benne, hogy az autóvezetők nagy örömmel fogják fogadni ezt a téli gumit.”

Több nagy európai teszten bizonyította a termék kiváló minőségét:

Vélemény, hozzászólás?