A Falken „Azenis FK510” lesz az Új Toyota „Mirai” első szerelésű abroncsa

A Sumitomo Rubber Industries, Ltd. örömmel jelenti be, hogy megkezdték a nagy teljesítményű FALKEN „AZENIS FK510” gumiabroncsok beszállítását a Toyota Motor Corporation számára, az új, Toyota „MIRAI” üzemanyagcellás elektromos járművek (FCEV) első szerelésű abroncsaként, amely idén decemberben került forgalomba.

Az új MIRAI modell nemcsak a korábbi FCEV-hez képest lett üzemanyag-takarékosabb, de kifinomultabb, kényelmesebb és halkabb menetet is biztosít.

Az új MIRAI modellt a FALKEN márkánk zászlóshajójának számító AZENIS FK510-el szerelik, amely már számos elismerést váltott ki az európai piacokon. Nagy teljesítményű AZENIS FK510 abroncsok kiváló stabilitást és manőverezési teljesítményt nyújtanak nagyobb sebesség mellett is az aszimmetrikus futófelület mintázatának köszönhetően, amely optimalizálja a nyomás eloszlását az érintkezési felületen, valamint a kerekebb profil kialakítás nagyobb oldalfal rugalmasságot biztosít. Kanyarodáskor az aszimmetrikus minta egyenletesebben osztja el az érintkező nyomást a futófelület teljes felületén, segítve a vezetőt a jármű kezelésében, miközben elősegíti a jármű teljes teljesítményének kihasználását. Ezeknek az innovatív technológiáknak köszönhetően még kifinomultabbá és kényelmesebbé tesszük az új Toyota MIRAI modellt, mely így nagyobb vezetési élményt képes nyújtani a hagyományos FCEV-hez képest.

A korábbi modellekhez képest nagyobb gumiabroncs méret elfogadása tovább növeli az új modell, a MIRAI amúgy is erőteljes arculatát.

Vélemény, hozzászólás?