Kumho gumikkal szereltet a Nissan Pathfinder

Kumho Tyre első szerelés

A Nissan a világ egyik feltörekvő gumiabroncs -gyártóját, a Kumho Tyre -t választotta ki a 2021 -es Pathfinder első szerelésű gumiabroncs beszállítójának. A Nissan Parthfinder a Kumho Crugen HP71 termékcsalád, 255/60 R 18 méretével lesz felszerelve.

A Crugen sorozatot a városi SUV-k megjelenésével összhangban fejlesztették ki, és világszerte elismerték exkluzív SUV abroncsmárkaként. A Crugen HP71 az erős középső résznek és a továbbfejlesztett válltömítéseknek köszönhetően gyors kezelhetőséget és teljesítményt nyújt.

Ezenkívül teljes mélységű lamellái és széles bordái segítik a víz elvezetését, javítják a nedves uton való tapadását és megakadályozzák a vízen csúszást. A gyártó a Variable Pitch technológia révén javítja a jármű üzemanyag-fogyasztását, kényelmet és kivételes zajcsökkentett teljesítményt kínál. Kiváló közúti teljesítménye miatt tökéletes gumiabroncs a Nissan Pathfinder számára. Az abroncsokat jelenleg a grúziai Macon gyárban gyártják, és a Nissan gyártási helyére szállítják.

Kumho Tyre Nissan Pathfinder

Kumho Tyre

A Kumho Tyre a világ egyik legnagyobb gumiabroncs-gyártójaként több mint 60 éves múltra tekint vissza. Kiemelten fontos a vállalat életében a termékfejlesztés, a piacbővítés, a műszaki fejlődés és a környezettudatosság innovatív megközelítése. Elkötelezett az iránt, hogy fogyasztóinak optimális kiszolgálást és a kivételes vezetési élményt nyújtson világszerte.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!