FALKEN sikerek a Nürburgringen

Remekül szerepelt a FALKEN a világ legnagyobb túraautó viadalán, a Nürburgringi 24 órás autóversenyen. A FALKEN pontosan 20 éve, vagyis 1999 óta vesz részt az 1970 óta évente megrendezett versenyen, amelyet az AKH munkatársai az idén is a helyszínen követtek figyelemmel.

Mindkét FALKEN csapat célba ért az idei Nürburgringi 24 órás autóversenyen. A BMW M6 GT3-mal induló csapat az előkelő 6. helyen végzett, míg a Porsche 911 GT3R-rel versenyző FALKEN alakulat végül a 21. helyet szerezte meg. A versenyt ezúttal is a világ egyik legveszélyesebbnek tartott versenypályáján, a Nürburgring Nordschleife-n tartották.

A FALKEN csapatok az időmérők után a 31. (BMW), valamint a 18. (Porsche) rajtpozícióból indulhattak, és meg kell jegyezni, hogy nemcsak a BMW 6. helyezése örvendetes, hanem az is, hogy mindkét FALKEN csapat megúszta baleset nélkül a veszélyes versenyt.

Az AKH munkatársai és partnerei a FALKEN jóvoltából idén is a helyszínről követhették figyelemmel az izgalmas versenyt. Ezúton is gratulálunk a FALKENnek a remek eredményekhez, és jövőre még nagyobb sikereket kívánunk!

Vélemény, hozzászólás?