Toyo Proxes Comfort – új kihívások

Az európai piacon az autógyártók fejlett technológiával rendelkeznek, ami egyre kifinomultabb és kényelmesebb járművek gyártását eredményezi. A nagy teljesítményű gumiabroncsoknak követniük kell ezeket a tervezési követelményeket, biztosítva nagy sebességű stabilitást, csendes kényelmet nagy távolságok megtételekor is.

https://www.toyotires.eu/tire/pattern/proxes-comfort

A kiváló vezethetőséget és fékezési tulajdonságokat alapkövetelményként kell kezelni a kimagaslóan fejlett abroncsoknál, melyek abszolút a részét képezik a teljes vezetési élménynek. A PROXES Comfort prémium szintű stabilitást és kényelmet biztosít a nyugodt és élvezetes mindennapi vezetéshez. Az új futófelület-összetétel és a PROXES Comfort belső felépítése biztosítja a gumiabroncs fokozott stabilitását nagy sebességnél, mindemellett magabiztos kezelhetőséggel és kiváló fékezéssel párosul.

A PROXES CF2 a 13’ átmérőjével és 165 mm-es szakaszszélességről indul egészen a 18’-ig. A PROXES Comfort sok új 17’ és 18’ méretet adott hozzá portfóliójához és kiterjeszti a választékot 19’ és 20’ felnikre is.

TULAJDONSÁGOK ÉS ELŐNYÖK

  • Nedves és száraz kezelés
  • Nedves és száraz fékezés
    Az új anyagösszetétel jó fékteljesítményt nyújt.
  • Nagy sebességű stabilitás
    Az új profil és mintázat növeli a kezelési stabilitást.
  • Dinamikus vékonyított design
    Javított nedves és száraz kezelhetőség
    Javított nedves és száraz fékezés
    Javított fékteljesítmény azáltal, hogy fékezés közben elnyomja a barádza szélének nyomását
  • Asszimmetrikus borda design
    Nagy merevségű bordázat
    Biztos tapadást és stabilitást biztosít kanyarodás közben
    Nagy belső sűrűség a belső bordában
    Javított nedves tapadás
https://www.toyotires.eu/tire/pattern/proxes-comfort

„… szerencsés vagyok, hogy a Toyo-val való partnerségem által folyamatosan kiemelkedően jó teljesítményű gumiabroncsokat használhatok …

… számomra nagyon fontos, hogy a gumiabroncs minden hőmérsékleten egyforma teljesítményt nyújtson …

… az utakon való „csúszáshoz”, ilyen gumiabroncsokat használunk, ami valóban jól teljesít az igénybevétel kezdetétől egészen addig míg az abroncs jóformán bevégzi … „ – Ken Block, korábbi WRC és WRX polóta, a legendás Gymkhana sorozat készítője

Vélemény, hozzászólás?