Conor McGregor lába eltört az UFC 264. gála főmeccsén

Conor McGregor – UFC 264. gála

Lehet, hogy nem azt a végeredményt hozta a gála főmeccse, amelyre sokan számítottak. Ugyanakkor nyugodtan kijelenthetjük, hogy az UFC 264 ismét meglepetésekkel volt tele. Dustin Poirier győztesként távozott, miután a Las Vegas-i T-Mobile Arénából az első forduló TKO-ját megszerezte Conor McGregor ellen a főversenyen.

A nyitó forduló végén Poirier olyan ütést mért rá, amely McGregort hátrálásra kényszerítette, és ezzel a mozdulattal McGregor bokája eltört. Ezek után képtelen volt lábra állni majd, mikor a kürt megszólalt a forduló véget ért, így McGregor TKO-val elveszítette a mérkőzést.

A kettő közötti ellenségeskedés azonban nem szűnt meg, mivel a harc utáni sajtótájékoztatón továbbra is egymást sértegették.

McGregornak szombaton mindössze öt perces küzdelme során sikerült megmutatnia, hogy a hamarosan 33 éves „tankjában” még mindig van egy rakás gáz. Még akkor is, ha kétségbeesetten kell küzdenie annak teljes hasznosítása érdekében. Megmutatta azt a fajta harci lelkületet, amely miatt magabiztosan hihetjük, hogy McGregor továbbra is megállja a helyét bármelyik elit harcos ellen a súlycsoportjában és annak környékén.

Toyo Tires és az UFC

UFC Toyo Tires együttműködés - Conor McGregor
Fotó: mmarocks.pl

Az UFC® és a Toyo Tires 2016 februárjában bejelentette folyamatos partneri együttműködését, többéves meghosszabbítással. Az UFC hivatalos gumiabroncsaként a Toyo Tires márkanév továbbra is jelen lesz az Octagon®-ban.

„Nagyon örülünk, hogy folytathatjuk a jól megalapozott partnerségünket a Toyo Tire-el” – mondta Mike Mossholder, az UFC globális marketing partneri kapcsolatokért felelős alelnöke. „A Toyo Tires továbbra is kulcsfontosságú szerepet játszik sikerünkben, és örömmel tölt el, hogy növelhetjük jelenlétünket más csatornákon.”

„Nagyon büszkék vagyunk az UFC-vel folytatott exkluzív, hosszú távú együttműködésünkre” – mondta Amy Coleman, a Toyo Tire USA Corp. marketing igazgatója. „Hivatalos abroncsként szenvedélyes UFC rajongók millióit érjük el világszerte, akik így találkozhatnak a márkával és minőségi termékeinkkel.”

A Toyo Tires emellett promóciók, sportolói szereplések és szponzorálások mentén is kihasználja a partnerséget. A Toyo Tires márkához kapcsolódó UFC-sportolók között van Dominick Cruz, az UFC középsúlyú bajnoka, Luke Rockhold, az UFC egykori nehézsúlyú bajnoka, Cain Velasquez, a pehelysúlyú versenyző Chad Mendes.

Ne maradjon le újdonságainkról, akcióinkról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

2021 év eleji MMA cikk:

McGregor az MMA bajnok visszavágót akar?